Assalammualaikum <3 Welcome to the Sweet Treats blog..follow me ;D. FOLLOW? | DASHBOARD?
Sweet Treats.
Entry


About


Shout


Links

Mitchi Motchi <3


Assalammualaikum <3 I'm the daughter of Mr Kamal n Madam Liza
If you want to know more about me you click about :D




Status Uya.
Ermm..besok nak kene pergi Daftar SMKTJJ1 baju pon belum gosok erm..malas lah..haha.
Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha

0 cookie(s) ● Sunday, 1 January 2012 ● 06:15


               Hello!! Uya masuk GA lagi..haha..nak join sekali?  hehe meh ikut syarat2 nyer okay?

SYARAT :

1. Mesti follow blog http://s-hopaaholic.blogspot.com/ dan http://shimmer-me.blogspot.com/
2. Like fanpage https://www.facebook.com/pages/Alyaayep-Offical-Blog/185982714804904 dan https://www.facebook.com/pages/Pinklicious-%E3%83%84/111632495575694?sk=wall
3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org,lens sahaja yang kami akan pilih.
Bagaimana Nak Menyertai ?
1.Buat entry bertajuk "1st MEGA GIVEAWAY BY ALYAAYEP AND NANA

2.Letak banner giveaway dalam entry korang.Letak syarat-syarat , bagaimana nak sertai,hadiah dan info.

3.Promote entry penyertaan korang habis-habisan,sebab ada hadiah untuk top referral.

4.Like fanpage blog kita orang

5.Pastikan korang ikut syarat-syarat di atas.

6.Tag 3 orang rakan anda.

INFO

1. Wajib LIKE senarai  sponsor/blogshop.Jangan mintak sponsor pulak ek?
2.Lens akan dipilih , yang lain2 menggunakan random.org
3.Sponsor yang orang , takyah like .Just add..
4. Tarikh tamat pada 25/3/2012
5.Kebanyakan hadiah GA lens cause kebanyakkan blogger wanita , kepada lelaki don't worry , wallet tuh siapa yang bertuah.Padahal lady/men
6. Hadiah akan diupdate dari semasa ke semasa.So , rajin-rajin lah melawat pages die ni kay? Coz tak buat entry psl hadiah tambahan GA . Coz die UPSR :D

Nak tahu banyak lagi pergi ke 
http://shimmer-me.blogspot.com/2011/12/1st-megagiveaway-by-alyaayep-and-nana.html

Insyaalah Menang amin.. :D

Tag http://mitchi-motchi.blogspot.com/ , http://fashionistalovability.blogspot.com/ and http://aqupunyekesahbukankau.blogspot.com/





Past