Assalammualaikum <3 Welcome to the Sweet Treats blog..follow me ;D. FOLLOW? | DASHBOARD?
Sweet Treats.
Entry


About


Shout


Links

Mitchi Motchi <3


Assalammualaikum <3 I'm the daughter of Mr Kamal n Madam Liza
If you want to know more about me you click about :D




Status Uya.
Ermm..besok nak kene pergi Daftar SMKTJJ1 baju pon belum gosok erm..malas lah..haha.
Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha

0 cookie(s) ● Monday, 26 December 2011 ● 07:42
                                                       
              http://3.bp.blogspot.com/Kf655qG_63Y/TuG2He9FUOI/AAAAAAAAAek/ElXqjkmpH1s/s1600/giveway.png

               Hello! Korang hari ni uya ada join Contest ni mcm menarik harap ada yang banyak masuk contest ni sebab contest ni sangat menarik hehe..korang nak join kat mana nak join ?? ha? mesti tersoal-soal kan? hehe Ok pergi sini kalau nak join :D okay ? http://hi-iamchildish.blogspot.com/ kat situ nnti pandai2 lah korang cari ermm die punya contest mesti ada cari jerk okay :D hehe..huhuhuhu..

       Uya  tag  ♥  | http://faqihahhusni.blogspot.com/ n http://theonlydaughteroflee.blogspot.com/ :D

                                      Uya harap uya menang dalam contest ini amin...
       







Past Future