Assalammualaikum <3 Welcome to the Sweet Treats blog..follow me ;D. FOLLOW? | DASHBOARD?
Sweet Treats.
Entry


About


Shout


Links

Mitchi Motchi <3


Assalammualaikum <3 I'm the daughter of Mr Kamal n Madam Liza
If you want to know more about me you click about :D




Status Uya.
Ermm..besok nak kene pergi Daftar SMKTJJ1 baju pon belum gosok erm..malas lah..haha.
Credits


Skin+header designer : Ainnad_Rocks
Photos : Weheartit | Tumblr
Background : Kak Biyha

0 cookie(s) ● Saturday, 24 December 2011 ● 00:04

Hye..korang sorry tau x pegi JUSCO tadi sebab mak adik x sihat pastu baby pulak nak ikut herm.. terutamanya hafetz sorry sebab x dapat datang ke Birthday hafetz..ermm..mesti best kan? die orang ckp
die orang tengok wayang..cite apa ek? ntahlah..pastu Alyaa jerk yang tak tengok sebab bapa die nak balek
erm..pastu alyaa jumpa Dato Siti Nurhaliza kat Watsons mesti best..adoi..ok lah sekali lagi  minta maaf ae korang sebab irma tak datang tadi..ok lah bye..


Past Future